Serveis

Coneix els nostres serveis

Comptem amb una extensa flota de vehicles degudament condicionats per a prestar servei de transport sanitari urgent, no urgent, serveis preventius i transport adaptat a qualsevol de les necessitats de la persona.

Servei Públic

Més de 40 anys col·laborant amb el Departament de Salut prestant assistència sanitària prehospitalària.

Servei Privat

La nostra voluntat és ajudar-te amb la nostra experiència, contacta amb nosaltres i el nostre equip t'ajudarà a trobar la millor solució per a cobrir les teves necessitats.

  • - Cobertura sanitària d'esdeveniments públics
  • - Trasllats sanitaris assistits
  • - Unitats adaptades per a persones amb mobilitat reduïda
m'interessa

Els nostres vehicles

Vehicles de Transport Sanitari

Comptem amb una àmplia flota de vehicles sanitaris condicionats per a prestar tot tipus de servei sanitari: urgent, no urgent, transport adaptat o serveis preventius.

A més tots els transports estan equipats amb el material més innovador del sector amb l'objectiu de continuar donant un servei de qualitat a les persones amb limitacions severes de mobilitat.

Equip Humà

Els nostres Tècnics

El nostre equip està format per professionals degudament qualificats que compten amb els recursos necessaris per a prestar un servei eficient i de qualitat. La immediatesa, el tracte personal i la qualitat humana són unes altres de les característiques que són pròpies dels nostres treballadors que tenen com a objectiu principal brindar a l'usuari la màxima comoditat possible en el trasllat.

Bolcats amb tu

Tracto personal i qualitat humana dels nostres treballadors.

Professionals

Personal qualificat i recursos necessaris en tot moment.

Servei 24/7

Centre de Comunicacions Disponible

Els usuaris tenen a la seva disposició sempre que ho requereixi un telèfon per a posar-se de manera immediata en contacte amb un equip professional que els atendrà i tractarà de buscar la solució més eficaç possible.

Aquest servei està disponible totes les hores del dia tots els dies de la setmana sense cap excepció i per a donar resposta a aquelles necessitats que necessiti cobrir l'usuari.

Contactar

Els nostres clients

Confien en Nosaltres

ajuntament-barcelona salut generalitat gencat 112 emergencies guttman